18 luty 2012 22:29
Stworzyłam taki temat, ponieważ sama sie w takim znajduję. Pół roku po ślubie a już spędzamy czas osobno. Ja w jednym pokoju przy komputerze, a on w drugim przy TV. Zamiast rozmów codziennie się kłócimy, dopiero teraz widać różnice jakie nas dzielą. Jesteśmy ze sobą już ponad 6 lat.
Chciałam się dowiedzieć, czy wy również macie podobne problemy?
19 luty 2012 12:03
Single mają łatwiej w życiu :-)))
22 luty 2012 10:59
Zastanow sie powaznie nad przyszłoscia pozdrawiam
16 marzec 2012 08:57
powiem ci tak jezeli spedzacie czas osobno to usiadz z nim i porozmawiaj powarznie i a napewno dojdziecie do wspulnego rozwiazania w najgorszym przypadku bd musieli sie rozstac pozdrawiam i szczescia zycze buziaki
21 marzec 2012 09:27
w moim związku jest podobnie , dlatego jestem tutaj. Chce wierzyć że da sie wszystko jeszcze naprawic , ale czy to ma sens.
22 marzec 2012 00:50
Chymmmm ja też jestem w takim związku i mimo ciągłej nadzieii na lepsze jutro,która zresztą w większości towarzyszy kobietom....Wydaje mi się zresztą już po tylu przejściach że więcej się nacierpiałam przez te prawie 7 lat (tyle trwa związek) niż zaznałam szczęścia ...A przecież na nie zasługuje,zresztą jak wszystkie kobiety...Nawet teraz piszę to czekając na niego bo pojechał gdzieś autem i nie odbiera telefonu i nie wiadomo gdzie się podziewa... A więc dziewczyny faceci to .... Może nie wszyscy nie wiem ale bynajmniej ci na których ja napotkałam to poprostu ŚWINIE I BEZMÓZGIE PAWIANY !!! Która się ze mną zgadza....?
4 kwiecień 2012 22:36
~Andzia0247 zgadzam się z tobą