11 sierpień 2010 18:16
Jakiej muzy lubicie słuchać??
Może zapodacie jakieś rytmy, bo ja w sumie lubię słuchać popu i Hip-Hopu, oraz po prostu wszystkiego co wpadnie w ucho.
Czekam xD
6 listopad 2011 14:27
Oczywiście Reggae i R&B
7 listopad 2011 00:13
Oczywiście każda muzyka jest dobra :) lubię wszystko w zależności od nastroju :) od szumu morza w czasie relaksu i muzyki indian (tych od drewnianych flecików :)) po uliczny rap i gitarę basową po pracy :)
5 luty 2012 17:05
Ja oczywiście Pop i Reggae:)
16 luty 2012 16:32
Ja teraz słucham : evanescence / sum41 /skillet no ale ogólnie wszystkiego słucham to co daje niezłe poczucie wolności , radości , smutku i złości ;D a polecam ENERGY MIX vol.31 (christmAs edition ) 2011
18 luty 2012 11:34
A u mnie to zależy od nastroju oraz od sytuacji. Wieczorem kiedy jestem zrelaksowana po kąpieli bądź prysznicu lubię włączyć sobie chillout. Natomiast jak sprzątam bądź gotuję w tle leci poznańskie radio z przebojami troszkę starszymi. Jak jadę samochodem to słucham house, a jak jestem zła to wtedy nawet włączę sobie rocka, mimo że na co dzień nie słucham takiego gatunki.
Ogólnie muzyka towarzyszy mi na każdym kroku, nie potrafię funkcjonować bez niej. Też tak macie? :)))
20 luty 2012 16:33
Ja lubie rock, zespół moj ulubiony to Dżem i Dezerter. . Lubie tez disco polo. Zależy od nastroju co słucham .
20 luty 2012 16:34
Ja gram ze słuchu na 3 instrumentach gitara akordeon i keyboard gram ze słuchu.